Igazságügyi szakértő vizsgálta meg a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiút

Megosztás

Nem csitulnak a kedélyek a szolnoki kalandparkban történt erőszak nyilvánosságra kerülését követően – bár a napokban több száz motoros tett arról, hogy a jászberényi Rolival felejtessék az őt ért sérelmet, a bántalmazás lelki aspektusai ugyanolyan, hacsak nem fájdalmasabbak tudnak lenni. Épp ezért pszichológus segítségét fogják igénybe venni, valamint egy igazságügyi szakértő is megvizsgálja a kisfiút, miközben a lelketlen edző csontvázai folyamatosan esnek ki a szekrényből.

A Szol24 az elsők között írta meg, hogy a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. által a Facebookon közzétett felvételen a jászberényi Yakuzák SE-t több évtizede vezető Agócs Tibor látható, aki lemondott minden tisztségéről, bár ez a közlemény a sportszervezet honlapjával és Facebook-oldalával együtt később eltűnt.

A férfi jelenleg nyaral, azt mondta, a hónap végén hazajön és bocsánatot kér a fiútól. Ez persze nem lesz elég, komoly büntetőjogi következmények várhatnak rá.

„Kaptam tőle egy sms-t, hogy a hónap végén hazaérkezik a nyaralásról és a bocsánatunkat kéri. Én elfogadtam a bocsánatkérését, de mondtam neki, hogy nem tőlem kell kérnie, hanem a fiamtól, aki nekem nem hiszi el, hogy nem ő tehet róla, hogy az edző felrúgta. A fiam mind a mai napig kérdezgeti, hogy akkor nem ő volt-e a hibás és a rossz, amiért ezt kapta. Ezért azt akarom, hogy Agócs Tibor maga mondja el Rolinak, hogy nem ő tehet arról, ami történt, és hogy nem követett el semmi rosszat” – mondta a Borsnak az édesanya.

Azóta pozitív események is történtek: egy emberként fogott össze a motoros társadalom, érkeztek Jászberénybe egyenesen Budapestről, Egerfarmosról, Tabról, Velencéről, Szegedről, Győrből, Székesfehérvárról, Biatorbágyról és még sok más településről, hogy mosolyt csaljanak Roli arcára, aki pszichológus által fog segítséget kapni.

A Hír TV-n megjelent interjúból kiderült továbbá, hogy a fiút igazságügyi orvos szakértő vizsgálta. „Nekem ki kellett jönni, úgyhogy mindent végigkérdezett az úriember tőle, Rolitól. Hála Istennek vidáman jött ki, nem okozott neki ezek szerint problémát, és nagyon remélem, hogy tényleg, hogy mélyen legbelül sem fél, meg nincsen semmi rossz érzése – mondta szintén az édesanyja.

Kép: Tiszaliget – Élménysziget Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek